Astella закри благотворителна премиера

20.12.2007 16:34 | Видян 2715 пъти

Astella закри благотворителна премиера

На 19 декември в резиденция Бояна се състоя премиерата на “Алманах на българската мода 2008” под патронажа на първата дама г-жа Зорка Първанова. Автор и съставител на алманаха е проф.д-р Любомир Стойков, председател на Академията за мода. Ревю на няколко подбрани дизайнери, включени в алманаха, вдъхнови събралите се журналисти и гости.

Дизайнерката Аля Милушева закри ревюто с бляскаво представяне на 12 модела от пролетната колекция на Astella Atelier “Uptown Woman”.

Колекцията е предназначена за модерната градска жена, която носи в себе си усещане за висша класа. Тя е аристократична в своите занимания, не прави компромиси както с мястото където вечеря, така и с качеството на дрехата, която облича. Това е жена, която постига всичко с неподражаем финес, но умее и стилно да се забавлява. Където и да отиде, тя се превръща в звездата на вечерта със своята елегантност, оригиналност и вкус.

В колекцията “Uptown Woman” дизайнерката Аля Милушева залага на класическа линия и прецизна кройка съчетана с фини акценти. Ревюто откриват изискани офциални тоалети, следвани от ефирни коктейлни рокли и луксозни булчински модели. Талията на роклите е висока и стилно подчертана. Цветовете в колекцията са аристократични - черно, злато, кафяво, екрю, циклама. Използвани са множество кристали и перли, които придават блясък и изящество на тоалетите. Дъха спира златен корсет, изработен от перли, комбиниран с черна пола с бродирани от златна нишка цветя. Сериозно присъствие в моделите има чистата коприна като един от “вечните” платове, съчетаващи лукс и лекота. Две от булчинските рокли са ушити от ръчно изрисувана италианска коприна Luigi Verga. Не са пропуснати и любимите на дизайнерката френски дантели Sophie Hallette. Най-зашеметяващата рокля в колекцията е изработена като ветрило в горната си част и комбинира злато с бледа лила.

Силно присъствие имат и бижутата с марка Astella Jewelry - Swarovski Crystalized. Те са премерено пищни, изработени от изящни кристали и перли Сваровски и носят усещане за покоряваща магия и женска власт.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !