D2 представят новото си видео “Краят на лятото”

10.11.2015 09:40 | Видян 1087 пъти

D2 представят новото си видео “Краят на лятото”

D2 заснеха видео към рок баладата “Краят на лятото”. Парчето е познато на феновете на групата от последния им албум “Феникс”, който излезе през 2014г. Песента е носталгична и носи настроението на отиващото си лято. Нейн автор е Дидо от D2. Написва я преди 8 години и впоследствие намира своето място в дългоочаквания диск, който бандата записва за година и половина в бивша резиденция на Тодор Живков в Осоговската планина. Текстът е на “Златното перо” на рока, Александър Петров.
“Музиката трябва да говори сама за себе си. За мен това парче е някакъв преживян и споделен момент на зрялост и ми напомня за истински стойностните неща в живота” споделя фронтменът на D2 Дeян Каменов.
Видеоклипът към “Краят на лятото” e дело на студио damar – екип от млади професионалисти, запалени по идеята да работят с хора и за проекти, които харесват и ги вдъхновяват.
Концепцията за видеото идва от самото парче – акустичният риф и усещането, което идва с края на лятото и началото на есента са визуално представени в атмосферата по залез на покрив върху 22 етажна сграда. Летните спомени на групата от емблематични за тях концерти, пътуванията и моментите, в които са заедно край огъня на брега на морето са проектирани върху стените на покрива. Така визуализираните спомени за отминалите дни се смесват с настоящето, в черно-бялата естетика на клипа.
Видеото може да гледате ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !