За пръв път в „Горещо” Астор показва наградата си златен „Оскар” за магическо изкуство

07.11.2008 15:30 | Видян 4564 пъти | Гласували 1

За пръв път в „Горещо” Астор показва наградата си златен „Оскар” за магическо изкуство

Тази събота 8 ноември гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е великият Астор. Най-добрият български маг прие поканата на Венета Райкова да гостува в предаването и да покаже за пръв път златния си „Оскар” за магическо изкуство, която все още никой друг европеец не е получавал. Астор разказва откъде е дошла голямата му любов към магията и как се е появил артистичният му псевдоним. Оказва се, че още от най-ранна детска възраст благодарение на приказките, разказвани от баба му, Астор попада в плен на магическото изкуство и фокусите, които тогава възприема за нещо свръхестествено. На десет години той гледа едно представление на факира Мити и решава, че иска да се занимава с магия. По-късно, когато е повикан да асистира на магьосника Стегепер, по един невероятен начин се появява и артистичния му псевдоним Астор.

Освен за голямата си любов към магията Астор разказва и за голямата си юношеска любов Мими Иванова. Двамата пътуват в една артистична група, влюбват се, но по съвет на „доброжелатели” се разделят, за да не попречи връзката им на кариерата на Мими, след което и двамата дълго страдат. Астор споделя, че толкова много е обичал Мими, че когато я поканили да замине за известно време в чужбина, той откраднал едно нейно сако и всяка вечер лягал с него, за да може мирисът да му напомня за нея. Астор признава, че е краен скептик и ще си остане такъв по отношение на екстрасенсите. Той обяснява сбъдването на две от предсказаните през март от маг Сибила три бременности – на Христина и на Венета Райкова - с телепатични способности и логическа мисъл.

Кремена Халваджиян пък отдели време специално за „Горещо” и позволи на екипа на предаването да види как пазарува обувки. Една от най-известните български стилистки признава, че обувките, които притежава вече са запълнили един етаж, спряла е да ги брои отдавна и дори е започнала е да изхвърля обувки, защото купува нови почти всеки ден. Кремена споделя, че съпругът й е толерантен към тази й страст, още повече че тя сама си покрива разходите. Оказва се, че съпругът й също си има слабост и това са телевизорите – Кремена признава, че имат над десет телевизора, чийто среден размер е около 60 инча. Стилистката, която е работила с едни от най-известните български звезди разкрива какво е да си стилист на някои от най-големите ВИП персони у нас. Кремена заявява, че никога не би работила с Лили Иванова и признава, че й е било трудно да работи с Наталия Симеонова и затова не я облича от години.

Как се появява артистичния псевдоним Астор? Има ли извънземни и кои от известните личности според Астор са извънземни? По колко пари на месец харчи за обувки Кремена Халваджян? Коя дреха никога не би облякла и какви са причините да не желае да работи с Лили Иванова и Наталия Симеонова? Всичко това само в „Горещо”, събота, 8 ноември 2008 година, от 22:30 часа, по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Лили Иванова пее във филма за Вазов

"За мен ще бъде чест да стана част от филм за Иван...

Турската мегазвезда Сибел Джан с...

Гранд дамата на турската музика пристига в България за...

Няма коментари към тази новина !

*}