Гущеров се пече по тениска

21.07.2015 11:27 | Видян 2010 пъти

Гущеров се пече по тениска

Младото семейство си е избрало да почива на Слънчев бряг, където Отварачката се пече по изрязан бански, а мъжът й не смее да покаже огромното си тяло. Гущеров стои на жаркото слънце с тениска, видя репортер на „Всеки ден". Въпреки че го e срам да се съблече, Християн не спирал да нагъва пици, сандвичи и сладоледи под чадъра.

„Този човек не спира да яде. Докато Мария се подвизава в морето с щерка си Марая, той постоянно дъвче нещо. Завиден апетит има. Горкият, ще вземе да колабира в тази жега, както се е навлякъл", коментираха със съжаление очевидци.

Освен Мара и Хриси, на Слънчака са и цялата рода на старозагорското миньонче. Влюбеният милионерски син не смее да откаже нищо на дребната си жена и издържа цялата й рода. Освен семейство Гущерови, с тях са дъщерята на Мария от първия й брак, майката на фолкаджийката Йорданка, сестра й Ирена с гаджето си и няколко кучета за разкош.

„Цяла тумба са, като цигански катун! Пътуват с минимум 2 коли, а май трябва да си наемат автобус, за да могат да се придвижат", коментират през смях приближени до фамилията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !