Стоянка си строши ръката!

16.07.2015 13:10 | Видян 1402 пъти

Стоянка си строши ръката!

Великата актриса Стоянка Мутафова счупи ръка преди ден на вилата си в Драгалевци, научи "България Днес" от самата нея. "Подхлъзнах се на тревата, докато събирах прането, защото се зададе буря. Първоначално не му обърнах внимание, макар че много ме заболя. После нещата станаха сериозни", сподели Госпожа Стихийно бедствие, която хванахме на изписване от УМБАЛСМ "Пирогов" вчера.

93-годишната актриса цяла нощ се гърчила от болки, но не искала да притеснява дъщеря си Мария Грубешлиева-Муки и да я вика посред нощ.

"Много ме болеше, дори си вързах ръката с парцал, за да не се измести нещо костта. Вечерта ми идваше да вия от болка, но чак на сутринта се обадих на детето и тя дойде за секунди", обясни още случката Стоянка. 60-годишната дъщеря на ветеранката от Сатирата се заела бързо да спасява ръката на майка си. Снимали я с рентген, веднага след това я гипсирали.

"Попитах докторите дали е възможно да ме оперират, без да ми слагат гипс. Казаха ми, че може, но на моята възраст от упойката 80 на 100 от пациентите има опасност да изпаднат после в деменция. А от това цял живот ме е било най-страх - да не си загубя разсъдъка", каза още Мутафова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !