Дъщерята на Стоянка се разведе

01.04.2015 12:58 | Видян 1913 пъти

Дъщерята на Стоянка се разведе

"Официално се разведох с гръцкия си съпруг Никос. Свободна съм и чакам предложения от мъже", пошегува се навръх рождения си ден красивата дъщеря на топкомичката Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева, пише "България Днес". Днес тя навършва юбилейните 60 години. "С Нико постоянно се чуваме по телефона. Но заради наследството - неговото и моето, реших, че е по-добре да сложа край на този неконсумиран брак", казва Муки.

"Кой кого ще наследи не е важно, но ако продължим да сме заедно, не е нужно да имаме подпис за това. Нито аз, нито той сме се женили за пари. Всичко беше от любов. И тя не е приключила", каза още Муки.

И в момента щерката на Стоянка не се отказва от предложения за работа, стига да се появят. "Така е. Макар че да си дясната ръка на Мутафова никак не е лесно. Ето сега днес ходихме да си плащаме данъците, спират ни навсякъде, ходим при джипито да изпише лекарства на майка ми - пак тълпи след нея. И малките деца искат да се снимат с нея, и възрастните. Не може да се отърве от внимание и любов. То я целуват, то искат автографи, като холивудска звезда е. И мен това ме радва. Живея с нейното щастие", категорична е Грубешлиева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !