Муки оставя Стоянка сама, щяла да я отрови

15.07.2014 16:00 | Видян 5311 пъти

Муки оставя Стоянка сама, щяла да я отрови

Мария Грубешлиева, или Муки,  както я наричат всички, е родена на първи Април в София. Единственото дете на гранддамата на родната комедия Стоянка Мутафова от брака и с Леонид Грубешлиев, син на известната поетеса Мария Грубешлиева. Завършила е ВИТИЗ. Играла е в Димитровградския и Пернишкищ театър. 15 години е на щат в  Младежкия, но го напуска и заради брака си с гърка, Никос и повече не се връща към актьорската професия.

-Муки, обеща ми да разкриеш една своя тайна, каква е тя ?!

- Майка ми като се качи горе на вилата в Драгалевци през август, ще оставя кучетата и котките при нея и има голяма вероятност да замина за 10 дена до Гърция. Надявам се да се срещна с бившия ми мъж там! Дано...(усмихва се)

- Да не си решила да се връщаш при него?! Той свободен ли е, знаеш ли?

-Там е работата, че на мен много не ми е ясна каква е ситуацията. Сега най- важното  е да се видим и ще се разберем. Знам, че в момента е там, знам къде живее и ще е глупаво ако не го потърся след раздяла толкова време. Не е женен, със сигурност. Нормално е да ми минава през ума, че нещо може да се случи да се съберем, но да се надявам и да разчитам - не! Едно е да ти минава през ума, друго е, като се видим. 

–От кога не сте се виждали?

-От 1991 година....

А вярно ли е, че си щяла да отровиш, без да искаш майка си?!

- И, тогава какво преживях ! Отивах на фитнес и майка ми ми звъни: " Какво остави на масата?!". "Каналин". А тя: " Ама аз го сложих на яденето и ядох от него!?..." Не помня как съм взела такси и как съм се прибрала ! Заварвам я - лежи в кухнята! Обясни ми, че взела пакетчето каналин за подправка! Ами, тя невижда добре, жената...Опитала от яденето, загорчало й и ми се обадила по телефона. Веднага я закарах във Военна болница. Направиха й промивки. Главният лекар ме извика да разкажа как стоят нещата.

И ми каза: "Едно кристалче, ако е попаднало в червата, има голяма опасност да направи перфорация! Незнам какво е количеството, което е поела! До една седмица няма да се знае какво ще стане...". Боже, една седмица само аз си знам какво съм преживяла! Слава Богу, всичко мина благополучно, но можеше и да не е така!

 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !