Мутафова посреща сама Нова година

02.01.2014 09:45 | Видян 1829 пъти

Мутафова посреща сама Нова година

"На Нова година винаги съм вкъщи, сама. Така ми е най-добре". Това призна пред Би Ти Ви актрисата Стоянка Мутафова. Голямата актриса разказа, че е била много бясно дете, много диво. "Неделите ми бяха банални в детството, защото това бе денят, в който майките и бащите изкарваха децата си и ги водеха за ръка. Супер банално нещо. На мене ми дай да скитам - и през седмицата, и в неделя. Доста често стражари ме връщаха у дома, след като ме виждаха да се разхождам в Борсовата градина. Винаги ме питаха какво правя в парка и като разберяха, че съм сама, ме хващаха за ръка и право вкъщи. А аз се разхождах и наблюдавах хората. Винаги имах мисъл в главата си", сподели Мутафова.

Великата актриса не се нае да прогнозира каква ще е 2014-а. "Не знам каква година ще е. Не знам как ще излезем от това състояние. Аз не съм оптимист, аз съм мрачен човек. Не съм весел човек. Виж, чувството за хумор е нещо съвсем отделно. Аз обичам да си взема книгата вкъщи и да чета. Ама сега не мога, защото не съм добре с очите и не ми дават лекарите. Чета по-малко и то с лупа", каза още тя.

Мутафова призна, че когато се смее, го прави от сърце, а не изкуствено, както обикновено вижда около себе си. "Аз съм искрена. Никой не може да се смее така, както аз. Аз се смея истински, а не салонно. Салонният смях ми е чужд. Когато аз се смея, се тресат стените", завърши актрисата.

Снимка: Булфото

Източник: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Няма коментари към тази новина !