Карбовски подлъгал Мутафова

28.11.2013 09:15 | Видян 3184 пъти

Карбовски подлъгал Мутафова

Мартин Карбовски е виновен за грандиозния скандал, в който Стоянка Мутафова посочи колегата си Антон Радичев за любовник на покойния Георги Парцалев. Той е бил помолен от великата актриса да изреже думите й, но я подвел и не спазил обещанието си, научи  Всеки ден.

В интервю на запис Мутафова си спомни как Радичев бил едно от младите гаджета на Парцалев, което предизвика бурна реакция в гилдията, последваха и упреци към Стояна, че не си мери приказките и не знае какво говори. Самият Радичев в интервю за „Всеки ден" заяви, че е потресен от признанията й, дори ги обясни с факта, че е изкукала.

Още докато изричала думите, Мутафова се усетила, че прави гаф. Затова веднага след записа дъщеря й Муки звъннала по телефона на Карбовски с молба да изтрие точно тази част, тъй като „не било редно на тия години да се създават конфликти". Водещият дал дума и обещал, че нито един от спомените за Парцалев и Радичев няма да намери място при монтажа на интервюто. То било взето преди излъчването му и затова Мартин успокоил Мутафова, че ще има достатъчно време да представи разговора им така, че да не засяга по никой начин темата.

Близки на госпожа „Стихийно бедствие" обаче не повярвали на дадената дума и пак позвънили на телевизионера, за да му напомнят, че трябва да се намеси при обработката на интервюто. За втори път Карбовски тържествено се заклел, че скандалните приказки ще бъдат изрязани и повторил многократно, че за нищо на света няма да причини главоболия на великата актриса: „Обещал съм, всичко ще бъде наред, не се притеснявайте за това. Думите за Парцалев и Радичев ще бъдат изрязани и ще си останат между нас", натъртил на няколко пъти журналистът най-любезно.

Затова Стояна седнала спокойно да гледа в неделя вечер предаването на Карбовски. Тя обаче останала в шок, като чула думите си, неволно изпуснати преди седмица. Почувствала се предадена и излъгана и дала дума никога повече да не говори с журналисти. Роднините и приятелите на Мутафова са категорични, че Стояна не е искала да навреди нито на Радичев, нито да хвърли кал по покойния Парцалев, който бе един от най-близките й приятели. Тя е възрастна жена, прекарва повечето време в спомени, които иска да запази. Затова и се изпусна пред Карбовски, но сега горко съжалява, кълнат се хора от най-близкото обкръжение на 92-годишната театралка.

Те не могат да простят на журналиста, който уж се обявява за най-върлия противник на жълтата преса, и директно го обвиняват в гавра с актрисата. Ако беше удържал на думата си, щеше да спести доста главоболия и на Мутафова, и на Радичев. Той обаче е готов на всичко, за да направи скандал, въпреки че яростно плюе колегите си, когато те се доберат до някоя сензация преди него, кълнат го почитатели на Мутафова.

„Стана голяма глупост! Мама е много притеснена. Подведоха я. Трябваше този пасаж да се изреже. Не че е казала лъжа, но от този конфликт няма никаква нужда", заяви вчера пред „Всеки ден" дъщеря й. Тя е бясна на Антон Радичев, че е нарекъл майка й „изкукала". „Може ли да се приказва по този начин? Предизвиква ме и мен да си отворя устата. И аз знам много", избухна Муки.

По същия начин Карбовски постъпи и с Георги Калоянчев, чиито дни буквално скъси с интервю, в което Калата призна, че Парцалев е гей. Цялата гилдия скочи срещу него, а съпругата на Калоянчев Валя обясни, че водещият е изнудил болния й мъж да направи признанието. „Ситуацията го доведе до срив! Откакто го прецака с онова интервю, Калата изведнъж се срина. Този Карбовски... за мен той е един Мефистофел", изплака в началото на годината Валя Калоянчева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чужда компания придоби филм на Павел...

Вторият пълнометражен филм на Павел Г. Веснаков Windless...

По-полека с акция за 1 юни във В....

Проектът По-полека! Спаси живота си, не бързай на...

Няма коментари към тази новина !