Брадърът Иван: Няма да има секс, истинските мъже си отидоха

07.11.2008 19:00 | Видян 12504 пъти | Гласували 8

Брадърът Иван: Няма да има секс, истинските мъже си отидоха

Последният изгонен от мисията Страшния съд бе най-възрастният участник в Биг Брадър Иван. Ето какво сподели варненецът пред СЛАВА, след излизането му “на свобода”.


Разочарован ли сте, че си тръгнахте?
Не, но не очаквах, че народът мисли толкова едностранчиво. Щом тревата мърда, значи има нещо, което я движи. Филип така ме вбеси, че изпаднах в истинска ярост. А знаете, че за такива моменти дори и в съда има смекчаващи вината обстоятелства. Иначе съм доволен. Знаех, че ще ми е гадно, но аз исках да ми е гадно. Това ми беше една от целите.

Защо?
Защото трябваше да видя колко мога да издържа. Все пак аз съм човек на 58 години. А търпях дни наред да спя седейки, да не ям... Имам средства и по принцип мога да си позволя пуйка всеки ден, а там се задоволявах с боб и консерви. Даже имаше случаи дето една консерва беше за десет души. Но дори и да звучи мазохистично, това ми достави удоволствие. Необходимо ми беше да си докажа, че на моята възраст, още ставам за живот. И че наистина се чувствам на 25.

Представихте ли се в истинската си същност или имаше моменти, в които преигравахте?
Човек не може нон стоп да се преструва. Но но моменти се налагаше да вляза в ритъма на младите и да почна да си играя филма. Жалкото е, че хората не разбраха, че аз бях там да си правя кефа. Не съм на панахида, а в шоу! Знаете, че в Биг Брадър всичко е позволено. Дори правеното на любов.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Голямата любов на Слави се провалила...

Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена...

Няма коментари към тази новина !