СЕСА разголи душата си

18.05.2015 13:26 | Видян 1977 пъти

СЕСА разголи душата си

В откровен разговор кралицата на Балканите Светлана-СЕСА Ражнатович изповяда душата си. В ексклузивно 20 минутно интервю за българска медия певицата, която подготвя впечатляващ летен концерт в Несебър на 21 август, за първи път отговори на въпроси, свързани с личния й живот. Тема, която по принцип изпълнителката на „Кукавица“ не обича да засяга и разбулва.

Зрителите имаха възможност да чуят една истинска балканска история за любов, сълзи, война и слава. Изключително искрено и емоционално СЕСА сподели за ролята на си на родител, охотливо разказа за двете си деца, семейството и родното си място. Звездата даде отговори и на въпросите, които винаги са вълнували нейните многобройни почитатели, а именно за голямата й и изгубена любов Желко Ражнатович – Аркан.

„Когато останем без нашите любими, разбираме каква огромна роля са изиграли в нашия живот. Аз се формирах покрай съпруга ми като жена, защото се омъжих много младa. Той е повлиял в много отношения в живота ми във всеки смисъл. От голямата си любов към него имам и две прекрасни деца. Не съм превъзмогнала болката от загубата му, но се научих да живея с това, че го няма. Но пак казвам животът ни е един, какъвто – такъв.“ – сподели през сълзи СЕСА.

Най-вълнуващият и интересен отговор за всички български фенове на певицата, бе този за България: „В България винаги съм имала прекрасен прием. Обичам България, нищо не ми е непознато, защото съм родена и израснала недалеч. Така че познавам този манталитет. Знам как мислят и как действат хората тук, каква музика обичат и съм особено поласкана, че българите ме познават и обичат толкова много“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

За да ме целуне някой, не трябва да...

Едно невинно целуване по устните може да се окаже нещо...

Колкото по-трудна е победата, толкова...

Колкото по-трудна е победата, толкова по-голямо е...

Няма коментари към тази новина !