СЕСА с нов горещ и провокативен клип

24.03.2015 14:00 | Видян 1156 пъти

СЕСА с нов горещ и провокативен клип

Пищната сръбска дива, която подготвя впечатляващо шоу за 21 август в Несебър, зарадва своите фенове с ново провокативно видео към песента “Dobro sam prosla”, част от последния албум на СЕСА - „Poziv”. Певицата отдавна обещава на почитателите си нов клип и сега определено е надминала очакванията им с високобюджетна продукция и нов аранжимент на хитовото й парче.

Горещите сцени, дело на режисьора Милош Надаждин, са заснети по време на престоя на звездата в Тайланд. В сюжета умишлено е търсен ефектът, да не си прилича с предходните видеоклипове на СЕСА, а да има сценарии и развръзка. Относно предизвикателните кадри певицата споделя, че образът на невярната жена от видеото и е напълно непознат. Примата на сръбската музика признава също, че не одобрява изневярата и никога не е била в подобна ситуация.

„Радвам се, че успяхме да пренесем позитивната енергия, която преобладаваше по време на снимките. Изключително съм щастлива, че видеото се харесва от феновете, защото за мен тяхното мнение е от най-голямо значение.“ – коментира СЕСА.

По всичко личи, че новият клип на сръбската дива се харесва от публиката, след като за 3 дни събра рекордните 200 000 гледания в YouTube. Можете да видите видеото ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Няма коментари към тази новина !