Яна Маринова и Поли Генова се надпяват с бг рап

12.05.2015 13:24 | Видян 1840 пъти

Яна Маринова и Поли Генова се надпяват с бг рап

Финалът на „И аз го мога” е все по-близо, а възможността един от участниците да подкара чисто нов лек автомобил- все по-голяма. Десетте любими звезди на България вече имат солидна подготовка и трескаво очакват финала на шоуто, а арсеналът от предизвикателства, които им е подготвил екипа е впечатляващ.

Тази сряда ще видим един от фаворитите в шоуто- Яна Маринова в съвсем нова светлина. Двете с Поли Генова ще рапират, а Криско и Dexter ще се погрижат за римите и ритъма на двете красиви дами.

Симона Пейчева и Жана Брейчева ще изпълнят въздушна акробатика на мрежа. И двете вече имат опит с въздушните предизвикателства, но всеки такъв номер е уникален и труден посвоему. Симона претърпя инцидент по време на генералната репетиция миналата седмица и контузи тежко коляното си. Въпреки това отново си избра труден номер, изискващ много пластичност и натоварване.

Елен Колева и Петко Димитров ще се изправят един срещу друг в огнено предизвикателство. Стихията привлича и двамата, но менторите ги съветват да бъдат внимателни, защото секунда невнимание може да им струва големи неприятности.

„Свиренето на кристални чаши е красив номер, към който лесно можеш да се пристрастиш”, обясни миналата сряда водещият на шоуто Станимир Гъмов. В магията на това изкуство тази седмица се потопиха Ники Георгиев и Алфредо Торес, а в сряда ще видим и чуем резултата от труда им.

Победителят от миналата седмица Иван Звездев и актьорът Камен Воденичаров ще жонглират с обръчи. Иван отново е в свои води, но обяснява, че е позабравил техниката на жонглирането и се надява бързо да си пропомни. За Камен това е първото жонглиране и самият той признава, че ще бъде голямо предизвикателство.

Как ще се представят участниците няколко крачки преди финала, когато всяка точка ги приближава до победата, ще разберем в сряда от 20 часа по Нова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !