Яна Маринова и Симона Пейчева в битка за по-добра акробатика

14.04.2015 16:56 | Видян 1603 пъти

Яна Маринова и Симона Пейчева в битка за по-добра акробатика

Десетте любими звезди изминаха половината път от предизвикателството „И аз го мога”. Те показаха завиден професионализъм и желание за успех и репетираха усилено дори по време на великденските празници. Какво ни готвят тази сряда участниците, които изглежда могат всичко?

Петко Димитров, който се завърна на сцената на „И аз го мога” и Алфредо Торес ще се състезават в баланс на кристални чаши. Според Академик Балкански Петко няма да се справи със задачата, но той е готов да му докаже обратното и тренира усилено. Димитров дори се пошегува, че е очаквал какви ли не болежки в това предаване, но не и болки в зъбите вследствие на непрестанни тренировки.

Яна Маринова и Симона Пейчева най-после излизат една срещу друга в дуел, а жури и публика тръпнат в очакване на изпълненията им. Двете се очертават като фаворити в шоуто и само за 5 епизода всяка от тях вече има по две седмични победи. Номерът, който ще ни представят, е колкото красив, толкова и труден - акробатика. Двете многократно показаха добрата си физическа форма и тримата членове на журито са сигурни, че ще бъдат затруднени в избора си.

Слаклайнът е нов вид спорт, в който практикуващите правят красиви фигури, скачайки върху опънат ластик. Пред това предизвикателство ще се изправят Камен Воденичаров и Ники Мартинов, който тази седмица замества Поли.

Преди да влезе в предаването, Елен Колева си пожела едно от предизвикателствата й да е изпълнение на ария. Това нейно желание се сбъдна и с Иван Звездев ще премерят способностите си на оперни певци. Техни ментори са трио „Уникални гласове”, които вдигнаха публиката на крака с невероятното си изпълнение миналата сряда на сцената на „И аз го мога”.

Поредният оспорван двубой ще бъде между Жана и Ники Георгиев - индийски танци. Адреналинката дълги години се е изявявала като танцьор и не мисли, че индийските танци ще я затруднят особено, но Ники е много по-запознат с индийската култура и обичаи.

Как ще се представят десетте български звезди и какви са новите номера, които ще изберат, ще разберем в сряда от 20 часа по Нова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Албена Михова с драматична съдба

Тази събота (27 април) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Джейкъб Колиър и Мистерията на...

Шесткратният носител на "Грами" ще свири и пее заедно...

Няма коментари към тази новина !