Петко избяга от „И аз го мога"

03.04.2015 09:48 | Видян 2896 пъти

Петко избяга от „И аз го мога

Собственикът на няколко елитни дискотеки в София Петко Димитров хич не е такъв мъжкар, за какъвто се представи. Само след 4 епизода на предаването „И аз го мога" бизнесменът изведнъж заяви, че му се „налага да отсъства" по работа и извика на свое място сървайвъра Ники Мартинов.

Петко се ожалил пред свои приятели, че си е наранил крака и много го боляло. Затова и не е ясно дали ще се появи и за следващата седмица на шоуто. Половинката на танцьорката Яна не се и бутал особено да се завръща в трудното предаване, споделя "Всеки ден". Още повече че досега не е показал и кой знае какви способности и не печели точки от журито.

С травми по краката играят много от колегите на Димитров в „И аз го мога", но никой от тях не си е взел „отпуска". Поли Генова разпъна сухожилие, Алфредо Торес е на инжекции заради болки, Яна Маринова е цялата в синки, Елен Колева също е с разпънат мускул, пострадал е и Ники Георгиев - Рулетката. Никой от тях обаче не се отказа да продължи в надпреварата. Единствено Петко се показа като най-изнежен от всички и първи развя белия флаг.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !