Поли Генова се мята на 5 метра височина

24.03.2015 14:26 | Видян 1517 пъти

Поли Генова се мята на 5 метра височина

Да превърнеш невъзможното във възможно само за 7 дни. Да усвоиш номер, който се учи с години и да нямаш право на грешка. Те заявиха „И аз го мога” и поеха изключително сложни предизвикателства, съобщават от екипа на предаването. Смелост, воля, физическа издръжливост, артистичност и вяра в себе си са само част от качествата, които 10 звезди ще трябва да ни покажат. Дали ще се справят с предизвикателствата и този път?

Този двубой журито определи като „най-интересен за наблюдаване”. Крехката Елен Колева ще се изправи срещу мъжкарят Петко Димитров в таекуондо демонстрация. Двамата ще чупят дъски и тухли, премятайки се във въздуха, но ще съумее ли актрисата да надвие противника си в силовия двубой, ще разберем съвсем скоро. За тези, които не се осмелиха да кажат „И аз го мога”, последният номер беше изненада. Поли Генова и Яна Маринова ще правят въздушна акробатика на обръч на 5 метра от земята и то без обезопасително въже.

Ирландските танци са динамични, сложни и специфични. За да ги усвои човек, са нужни години, но Алфредо и Николай имат само седмица. Алфредо притеснено обяснява, че тези танци са много различни от всичко, което е танцувал до сега. Николай също има колебания за представянето си, но веднъж заявили, че го могат, няма връщане назад.

В сряда Иван Звездев и Камен Воденичаров ще застанат един срещу друг в предизвикателството баланс на легени. За да представи номерът и да бъде ментор на двамата, в България пристигна директно от Дюселдорф специалистът по еквилибристика Исаак. Той обещава да даде всичко от себе си, но кой от двамата ще се окаже по-добър балансьор, предстои да разберем.

Симона Пейчева и Жана имаха само седмица, за да разучат тънкостите на магията. Те ще влязат в пряка конкуренция за вота на взискателното жури, а коя ще се справи по-добре и какви са новите предизвикателства за 10-те любими български звезди, предстои да разберем на 25 март от 21 часа по Нова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Няма коментари към тази новина !