Слави признава пред Венета: Самотата ме плаши!

20.02.2015 15:15 | Видян 3228 пъти

Слави признава пред Венета: Самотата ме плаши!

Слави Трифонов е емоционален мъж, който иска да има съпруга и деца. Бил е такъв, но преди години. Негово старо интервю бе публикувано вчера в социалната мрежа, а в него той разговаря с Венета Райкова в някогашното ѝ предаване „Екслузивно”.

„Предаването е снимано на диванчетата в коридорчето пред рекламния отдел. Няма студио, няма декор, само един огромен хъс и желание за работа, а съм била едва на 24 години на този запис! Както се видя, Слави казва, че за първи път дава такова интервю. А пък когато аз му гостувах, през 2002 година - беше още по-интересно. На ръце ме носи човека! Единственият гост, който е внесъл на ръце в студиото си, съм аз”, носталгично обясни бившата водеща, цитира "Всеки ден". Видеото буди интерес, тъй като Слави към днешна дата няма нищо общо с преди, чисто като характер, както и това, че преди е бил способен да бъде откровен и да говори за личния си живот. Сега обаче не е такъв.

„Контактен човек съм. Не го разбирам да стоя сам и да търся самотата. Напротив – обратно, плаши ме! Търся компанията на различни хора и много от тях са ми приятели”, споделя Трифонов. Още от тогава Венета Райкова задава неудобни въпроси, констатира и самата тя, след като си припомни интервюто със Слави. В него блондинката безпардонно го пита и за жената до него, и кога ще има деца.

„Чувала съм, че децата много ви обичат. Мислите ли за свои?”. И тук Слави Трифонов изненадва много почитателите си. Той за първи път открито споделя, че „отдавна му е време” за деца. Наясно бил, че хората в шоубизнеса трудно създават семейство. „Искам да имам, ако е възможно щастлив брак”, откровеничи Трифонов.
Снимка: hotarena

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !