Слави рогоносец две години

13.02.2015 12:11 | Видян 3218 пъти

Слави рогоносец две години

Балерината Мартина Огнянова е изневерявала на водещия Слави Трифонов поне две години. Тя е имала паралелна връзка с кикбоксьора Коко Колев. Това разкри пред "България Днес" духовният ментор на спортиста и негов дългогодишен треньор Албен Белински.

"Не са отскоро с Монахинята - разказа ексцентричният Белински. - Поне от две години са. Медиите успяха да ги надушат. Слави Трифонов е един клоун. Той има сериозни комплекси. Странно е за него, защото е висок и снажен, а освен това има и доста джобни пари", коментира Белински любовния триъгълник.

Тръпката между двамата вероятно е още по-стара от потвърждението на Албен Белински. Доказателство за това е домашният любимец на Коко. Той се грижи с огромна страст за своя бял женски бултериер, който се казва Марта. Животното ще навърши четири години след няколко месеца.

Колко точно време Мартина е въртяла едни от най-известните и богати мъже у нас не е ясно. Факт е, че връзката им бе разкрита от папараците на "България Днес" през 2011 година. Тогава Слави и Мартина бяха изловени да излизат, хваната за ръка от столичен ресторант.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !