Лора се прави на франкофонка

09.02.2015 13:05 | Видян 1972 пъти

Лора се прави на франкофонка

Певицата Лора Караджова обича да влиза в образа на френски говореща, но без особено да е на „ти” с езика. „Като се съберем с приятели и аз им пея на мой измислен френски. Толкова добре го правя, че ако ме чуете отстрани, ще си помислите, че владея перфектно езика и едва ли не съм французойка”, разказа дъщерята на Данчо Караджов в интервю.

Изпълнителката на „Повече от всичко” редовно сюрпризирала близките си, като им припявала на своя френски, и всички се забавлявали много, пише "Монитор". Думите на блондинката, че е много влюбена в половинката си Валентин, едва ли могат да бъдат поставени под съмнение, особено след появата им на тазгодишните хип-хоп награди преди дни.

След раждането на Караджова това беше светският й дебют с любимия. Лора сподели, че дъщеря им Алиса е планирана и се радва, че я е създала в разгара на изпепеляващата им любов с Вальо. „Важното е, че при нас не го направихме по задължение, както се получава при много дългогодишни двойки, където любовта ги е напуснала и всичко е навик”, подчерта певицата.

Снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Няма коментари към тази новина !