JEREMY В ЕФИРА НА MTV ADRIA!

02.02.2015 12:17 | Видян 698 пъти

JEREMY В ЕФИРА НА MTV ADRIA!

Стартира излъчването на клипа на българската група на територята на шест държави - Сърбия, Хърватска, Словения, Босна и Херцеговина, Македония и Черна гора

MTV ADRIA започва излъчването на видеото към сингъла на JEREMY - "Fake Fruits" (https://www.youtube.com/watch?v=igvOQ8AQUQs). От днес песента на българската група ще се бъде включена в ефира на музикалната медия, който покрива териториите на цели шест държави - Сърбия, Хърватска, Словения, Босна и Херцеговина, Македония и Черна гора. Каналът стартира през септември 2005-та, като замества MTV Europe за региона. Първоначално щабът се намира в Любляна, а четири години по-късно се откриват офиси и в Загреб и Белград, като последният се превръща в главен и се координира с MTV Networks Europe в Лондон, Варшава и Будапеща.

Сингълът "Fake Fruits" се появи в края на декември миналата година, като през януари намери засилена ротация във водещите музикални медии в България. Аудиото и видеото са резултат на висококачествени продукции, осъществени в България и Ирландия. Около месец след появата й, песента продължава да предизвиква интерес, намирайки все повече и нови канали за реализация.

Към този момент JEREMY? работят усилено по следващ сингъл и цялостен албуми, планирани за месеците март и април. Паралелно с това българската банда се готви за турне в няколко държави през май и юни, като вече има сигурни дати в Лондон, Берлин и Прага.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Предлагат за Оскар БГ лентата Нощна...

Фестивалът за късометражно кино In The Palace ще предложи...

Жестовият език ще бъде признат за...

Правителството одобри проект на Закон за българския...

Няма коментари към тази новина !

*}