Бунт: Всички балерини напускат Слави

15.12.2014 11:02 | Видян 3202 пъти

Бунт: Всички балерини напускат Слави

Балет "Магаданс" се разпда. Балерините масово се гласят да напускат "Шоуто на Слави" в знак на подкрепа към низвергнатата си колежка Мартина Огнянова, научи "България Днес" от екипа на Дългия. Само преди седмици Трифонов скъса всякакви отношения с възлюбената си, като я помоли да напусне предаването.

Останалите балерини искали да подкрепят Мартина и заплашили, че ако колежката им не бъде върната на работа и те си тръгват. Като се знае характерът на Слави това е много вероятнод да се случи.

В момента Мартина е във Варна , където ближе раните и се готви за нов удар - да вземе част от танцьорките в Шоуто на Слави и да направи свой собствен балет. Факт е наистина, че част от момичетата се навили на варианта да продължат кариерата си с Мартина, а от предаваенто на Дългия, косвено потвърдиха тази информация.

От "Шоуто на Слави" потвърдиха,. че конкурс за балерини има от 8 декември тази година. "Балет Магаданс - стани една от нас " стартира преди няколко дни. Очакваме талантливи момичета да се запишат на участие в него", обясни пиара на шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !