Мартина погрозня след раздялата със Слави

10.12.2014 10:02 | Видян 3547 пъти | Гласували 1

Мартина погрозня след раздялата със Слави

Бившата приятелка на Слави Трифонов танцьорката Мартина Огнянова не прилича на себе си след разлъката с Дългия. Кръшната балерина е погрозняла и се е състарила сякаш с 10 години, откакто любовните й отношения с водещия приключиха, видя репортер на „Всеки ден". „Изглежда съсипана и неподдържана. Даже коремче е пуснала, явно след като вече не са заедно, се е запуснала и не я интересува как изглежда. Посърнала е, нищо, че вината за раздялата им май е нейна", коментират в светското пространство. Танцьорката и шоуменът са разделени от месеци, а Мартина дори вече официално не е част и от предаването.

„Името й е махнато от надписите на шоуто, тя вече си има и заместничка, която между другото доста добре се справя", разкриват от екипа. Става въпрос за бившата гимнастичка Мария Митева.

Любопитна подробност от секс историята на предаването е, че въпреки забраната на Дългия певецът Борис Солтарийски е въртял тайно любов именно с амбициозната варненка Мартина. Слави по същото време имал вземане даване и с настоящата жена на Борис Аделина, която съвсем наскоро роди от Солтарийски. Когато Дългия научава за заварката между Борис и Мартина, принуждава нахакания врачанин да се раздели с палавата танцьорка и не след дълго сам пада в нежните „лапи" на червенокосата тогава балерина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !