Тежък удар за Слави Трифонов

12.12.2014 11:28 | Видян 3749 пъти

Тежък удар за Слави Трифонов

Слави Трифонов и Мартина Огнянова се разделиха окончателно през октомври, малко след рождения ден на шоумена. Поводът за края им беше тайни смс-и, които Слави заловил Мартина да пише. Той не разбрал до кого са адресирани, но побеснял и изгонил любимата си от апартамента им. Днес обаче Слави Трифонов вече разбра цялата истина и тя го смаза.

„Услужливи“ познати съобщиха на шоумена цялата истина за изневярата на Мартина Огнянова, както и името на новия й любим – боксьорът Коко Колев. Коко Колев е младо момче на около 25 години, с което Мартина Огнянова се запознала преди около година време, когато се записала да тренира бокс, съобщи вестник „Уикенд“. Точно въпросният Коко Колев се паднал да бъде неин треньор и не след дълго между двамата се завихрила свалка, която бързо прераснала в още по-неудържими чувства. Балерината не успяла да се сдържи и паднала в обятията на Коко Колев, но за нищо на света не искала да зареже Слави Трифонов заради него.

Щом разбира цялата истина и самото име на този, който го е направил рогоносец, Слави Трифонов стига още по-далеч – наема адвокат и отнема от Мартина Огнянова скъпия автомобил, който й подари преди година. Болката и обидата му от измяната обаче не стихват нито от връщането на собствеността, нито от факта, че официално изгони Мартина от шоуто си. „Слави е съкрушен, защото е наранено не толкова сърцето му, колкото мъжкото му его. А това за мъжкар като него е най-жестоката болка. Времето ще му помогне, но надали скоро ще повярва отново на жена“, убедени са служители от екипа му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !