Майки скочиха на Николета

02.10.2014 15:56 | Видян 3242 пъти

Майки скочиха на Николета

Николета публикува в официалния си Фейсбук профил снимка на дъщеря си и Валери Божинов. Вместо очакваните положителни коментари кадърът потресе интернет потребителите, споделя "България Днес". Малката й дъщеря е облече в скандално за възрастта си облекло. Детето е с къси панталонки и обувки, каквито имат в гардероба си повечето 20-годишни момичета, а не деца на 2 години. Нещо повече, Никол е с официална прическа, направена й във фризьорски салон. Никол е с букли, направени й с професионална маша, и стабилно количество лак.

Десетки майки веднага се нахвърлиха на плеймейтката. "Това е недопустимо! Как е възможно да облича детето така?!", "Няма ли закрила на детето, тази жена ще превърне детето си в нещо ужасно!", са само част от коментарите на гневни майки.
Николета не за първи облича по странен начин дъщеря си. Тя самата е споделяла, че купува на малката същите тоалети като своите, но от детската колекция на световни дизайнери. Често шие по поръчка едни и същи рокли и за двете. Този път обаче Лозанова надмина и най-смелите очаквания на феновете си, които останаха изумени от вида на дъщеря й със секси панталонки, все едно е поне с двайсетина години по-голяма. Скандалът около плеймейтката е само два дни след като открито обвини врагинята си Алисия, че е лоша майка. В предаването си "Папараци" екипът на Лозанова щракна певицата, че вози сина Валери-младши на предната седалка на джипа си, макар той да е само на 7 години.

"Алисия може и да е нарушила закона, но Николета показа, че няма никакви морални ценности", коментират зрители на предаването. Самата Алисия обяви, че ще съди Николета, защото е снимала детето й без разрешение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !