Нели от „Търси се” с второ ин витро

25.08.2014 09:39 | Видян 1710 пъти

Нели от „Търси се” с второ ин витро

Нели Хаджийска от „Търси се" се подлага на второ ин витро. Тв водещата смята отново да стане майка. Още тази есен Нели смята да се подложи на ин витро оплождане. И две години и половина след раждането на първия й син Тодор, отново да забременее.„Много искаме второ дете и се надяваме вестта, че то е на път, да ни зарадва още тази есен", призна наскоро Нели Хаджийска, съобщава lifestyle.bg. Двамата със съпруга й планират бебето отново с помощта на д-р Георги Стаменов.

Преди 4 години той е човекът, който й връща вярата, че може да стане майка. След два спонтанни аборта Нели е загубила доверие в идеята, че ще се види с деца и внуци. „С д-р Стаменов се запознах преди 4 години по служебна линия. Трябваше да го интервюирам. След като излязох от кабинета му, бях вътрешно убедена, че този човек може да ми помогне", споделя едно от лицата на „Търси се".

Интуицията не я подлъгва. „Моят скъп приятел и лекар д-р Георги Стаменов е най-добрият ин витро специалист в България, който помогна да се роди приказния ми син Тодор. Това е човекът, който е отдал живота си на хората с репродуктивни проблеми. Аз съм сигурна, че е един от подарените хора в моя живот. В края на месеца се прибираме в София и смятаме да осъществим новата си мечта", разкрива Нели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !