Нели от "Търси се" стяга тоалетите за сватба

10.05.2013 13:30 | Видян 2847 пъти

Нели от

Водещата от "Търси се" Нели Хаджийска стяга куфарите за Родопите, научи blitz.bg. Там симпатичната дама ще кумува на колежката си Меги. Нели ще кумува за първи път, заради което тръпне в очакване, а колежката ѝ встъпва в брак с любимия си Иво.

"Посланието може да е само едно - заветното ДА е началото на най-вълшебната житейска приказка...и да, знам, че бракът не гарантира любовта, но е най-красивото обещание, че ни се иска тя да бъде вечна и ще се постараем да я съхраним" написа на стената си във ФБ Нели.

"Спомних си думите на попа от моята сватба преди 6 години - "каквото и да е - заедно да сте!" когато слагаше короните на главите ни на плажа в Лозенец си казах от днес "Аз" и "Ти" ще бъде равно на "Ние"! Който не го е имал това "Ние" мисля, че не познава достатъчно и собственото си "Аз". Защото човек най-ясно се оглежда в очите на любовта. Ей, такива хубави емоции се лутат из мен. Приказно е. Нека тържествува любовта!!!, пише още Нели, която е щастливо омъжена и има прекрасен син от любимия.

През лятото на 2012 г. Меги и Иво се сгодиха на остров Левкада. Там любимият на водещата й даде годежния пръстен. Меги припомни историята на тяхното запознанство, а именно, че нейната приятелка и колежка Нели я е запознала с Иво, тъй като двамата били съседи и се познавали.

"Той е неженен, не пуши и е твоя човек", казала й един ден Нели. А скоро след това се обадила на Меги по телефона с думите: "Довечера сме на гости у Иво". Така чаровната Нели набързо сватосала своята приятелка. Сватбата е този уикенд.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !