11 пилота за самолета на Big Brother 4

26.09.2008 14:30 | Видян 5525 пъти | Гласували 2

11 пилота за самолета на Big Brother 4

След като в четвъртък в къщата или по-скоро на мястото,  Big Brother вкара 11 мъже, вече съквартирантите са 22-ма, нещо което не се случвало в нито един сезон на Big Brother в България досега. 11-те съквартиранти бяха настанени в предната част от падналия в двора на Big Brother самолет.  Жените и мъжете обаче все още остават разделени без да подозират за присъствието на другите. В двата лагера започнаха да се прокрадват предположения, че не са сами, но никой не предполага, че само 10 метра делят двете части от самолета. 

Умствено изостанал участник в Big Brother. Тошко или Филип разбуни духовете снощи, 34 годишният мъж от Созопол влезе с тайна мисия да играе ролята на умствено изостанал човек. Първите 20-тина минути, форумите в официалния сайт на Big Brother 4 и e-maila на Нова Телевизия буквално блокираха от гневни писма и коментари: “как е възможно това”, “кой е позволил тази гавра с човека”, ”жалки сте”,  “вие сте луди този може да ги нарани през нощта” - това бяха само малка част от коментарите по повод влизането на Тошко. Той изигра толкова добре ролята си, че успя да заблуди дори водещия Милен Цветков, който не вярваше, че Big Brother ще пусне такъв човек в самолета.

Филип Ралев е на 34г., живее в Созопол и мечтае да бъде актьор, но никога не е учил за това. Играе като самодеец в различни представления в созополския театър, но нищо професионално преди мисията му в Big Brother 4.
Работи като тракторист, машинист, механизатор и свиневъд, а за себе си казва, че най-много обича да пие, да яде и да трови живота на хората.
Филип е женен, но няма деца. Една от големите му мечти е да успее да събере пари, за да плати процедурата за инвитро оплождане на жена си.

Даниел е също един от най-екстравагантните участници в новия сезон на най-гледаното риалити шоу. Роденият в затвора мъж е само на 25г., отраснал в домове за сираци. Майка му е прекарала по-голямата част от живота си в затвора, не познава баща си, но предполага и се надява той да е някой арабски шейх.
Въпреки тежкото си детство в момента Дани вече има стабилен строителен бизнес и сам казва, че познава много общинари, кметове и политици, с които взаимно си правят услуги! За какви услуги става въпрос все още не е ясно, но той загатна, че в къщата на  Big Brother 4 ще разкрие различни машинации, които се случват в държавните учреждения. Така че скандалните разкрития тепърва предстоят.

Какво се случи през нощта.

След като 11 мъже се озоваха в предната част на падналия самолет, те осъзнаха, че ще бъдат лишени от женско присъствие, поне засега. За някои от тях това беше шок, за други просто част от шоуто.
Само на Мартин му трябваше малко повече време да се примири с друга част от шоуто, а именно,че неговия багаж липсваше. Той прие доста тежко този факт като приплакваше „...къде са ми куфарите,беее” и се молеше на Big Brother да му върне дрешките, защото нямаше даже блуза. Накрая той с огромно нежелание облече  топлото екипче, подготвено специално, по мярка за него.
Междувременно Данаил и Камен започнаха да запиват още с влизането си в шоуто. Така им продължи нощта, та чак до зори. В алкохолно опиянение те дружно пяха Manamanama и  Viva Las Vegas и танцуваха под дъжда.  По едно време Данаил даже посвири малко на съквартирантите си на китарата на Цветан, да ги разведри. А самият Цветан беше извикан в кокпита на самолета, който в момента изпълнява ролята на изповедалня. Big Brother му възложи мисия, за 3 дни да скара 2ма от съквартирантите и ще получи 4000 лв., които  ако успее да укрие до края на шоуто, ще останат за него. Цветан обаче възрази, като изтъкна, че се стреми да прави добро на околните, да събира хората и да работи за добруването на всички и да раздели и скара съквартирантите противоречи на неговото възпитание и неговите разбирания. „ Никога не съм взимал пари, за да изпълня някаква задача. И няма да направя нещо, което е в разрез с моите принципи”.

Съквартирантите все повече се съмняват във всичко, което се случва около тях, след като бяха неприятно изненадани и вместо в луксозна къща се оказаха в разцепен на две самолет. Подозренията за скрити агенти и тайни мисии все повече тормозят брадърите.

Повечето от мъжете вече се усъмниха, че Тошко е само персонаж. Петър беше непоклатим: “Абе тоя е актьор бе, хора”. И въпреки усилията на двамата, които имат за задача да подпомагат Филип в мисията му, мнителността на останалите се задълбочава. Дали Филип е достатъчно добър актьор и дали ще успее в мисията си, ще се реши през следващите дни.

В същото време се зародиха и съмнения дали Умберто е чужденец и наистина ли не знае български.Отново Петър бе човека, който явно изрази съмнението си:  “Ей, как разбираш български ти, ще ти разбия зъбките”.

При жените се задълбочават съмненията дали Мила наистина е сляпа и различните мнения стават все по-крайни. Емилия все по-често търси доказателства, че Мила е с тайна мисия от  Big Brother  да се преструва на сляпа. Тя все по често се опитва  да тества съквартирантката дали все пак не вижда поне малка част от онова, което се случва около нея . Съмнения глождят всички, защото Мила успява да опише своите дрехи както и тези на другите с цветове. 

 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !