Само жени в Биг Брадър

22.09.2008 23:12 | Видян 12893 пъти | Гласували 1

Само жени в Биг Брадър

Единадесет жени са съквартирантите, които влязоха снощи в “Биг Брадър”.

Вместо в уютна къща с покрив над главите им и баня с гореща вана, дамите попаднаха в “самолетна катастрофа” и ще живеят в опашката на празен , круширал самолет. Около себе си щевиждат само пясък, малки илюминатори и тропически пейзаж. По-късно към мацките ще се присъединят и мъжете, които ще се борят за наградата от 300 хиляди лева. “Възможно е това да се случи на по-късен етап от предаването, всичко зависи от решението, което Биг Брадър ще вземе не по-рано от два дни след влизането на дамите”, казаха от екипа.

Ангелина от Пловдив, 18 години. Най-малката участничка. Живее в Ориндж Каунти (квартал "Столипиново") и твърди, че няма по-лошо място на света. Отличничката на класа. Казва: "Нашето училище е много елитно. Ходим там, за да си показваме новите дрешки..." Разведени родители. Ангелинка не знае къде точно живее. Влиза в Big Brother 4, за да си намери дом. "Защото аз съм бездомничка." И още: „Аз харесвам само мъже, които са футболисти." Гаджето й е вратар.

Даниела от София, 29 години:
Хомосексуална. Влиза в Big Brother 4, за да покаже на всички жени, че това, от което истински се нуждаят, може да им го даде само една жена. "Имала съм 7-годишна връзка с мъж" - споделя Даниела. Днес тя ухажва своята нова любов, като й поднася букет от слънчогледи. Татуирала е името на шефката си върху лявата ръка.

Емилия от Русе, 29 години:
Емилия иска да покаже на всички "добрата страна на живота". Преди няколко години претърпява успешна операция на доброкачествен рак. Не може да има деца. "Но аз много обичам децата и ще имам дете." Изключително позитивна. Бори се. "Много съм упорита." Успява да надвие болестта и днес е страхотен оптимист. Винаги усмихната.

Ирена от Бургас ...:
Съквартирант #11. Чака я съдебно дело. Развод. Съпругът иска да й отнеме детето, което в момента живее с нея. Ирена е бивш модел. В момента има модна агенция. Отвращават я непочтеността в бизнеса и "момичетата с цени". Решава да даде публичност на своя проблем, защото иска тази история да приключи веднъж завинаги. Страхува се.

Иванина от Хасково, 22 години:
Усмивка за 30 000 лева. Малък дворец, в който живее. Родителите й я смятат за "истински християнин". Тя казва за себе си "Блести ли, Иванина е там. Лъска ли, Иванина е там. Не се качвам в асансьор, защото ме е страх. Но се качвам в лъскав асансьор." За своята видео-визитка Иванина позира по бельо с розова близалка в ръка...

Жени от Шумен, 46 години:
Две дъщери. Два брака. Разведена. 13 пъти републикански шампион по спортна стрелба. В момента се занимава с радиестеза. Вика духове?

Мила от Шумен, 35 години:
Ослепява след катастрофа и 7-дневна кома. "С колега отивахме на купон... Страшно е, когато цял живот си виждал и изведнъж изгубиш зрението си..." В момента живее сама, в общежитие. Така й е по-лесно. Учи психолингвистика. Умее да се забавлява. Танцува лудо. Има много приятели. Разболява се от рак на гърдата, след като вече е незряща. "Химиотерапията помогна." Днес е здрава. "Искам да вляза в Big Brother 4, за да разбера дали хората ще ме възприемат нормално или просто като една сляпа жена".

Наталия,от Шумен, но живее във Варна, 30 години:
Крупие на кораб. Обиколила цял свят. Екстремистка. Летяла с делтапланер над Бразилия.

Нели от Пловдив, 25 години:
Не си знае килограмите. Намира себе си за секси. Гледа порно и не чете много. "Всички сме руси" - казва за женската си компания. "Това лято отидохме на море и беше много забавно, защото ни мислеха за шведки" - казва през смях нейна приятелка. Приятелят на Нели е 40 години по-възрастен от не. Албанец. Куц. С патерица. "Гледам на него като на финансова възможност. Срещаме се на Охридското езеро. Правим секс. Е, не точно секс, все пак той е на възраст. Но ми помага."

Самие от Русе, 56 години:
Ходжа. Навремето бяга в Турция, но се връща. И днес там се чувства чужденка. Усмихнат, миролюбив човек. Говори за мюсюлманските обичаи като за нещо съвсем естествено. Моли се по 5 пъти на ден. И въпреки това казва, че „разликата между християните и мюсюлманите е колкото люспа на лук."

Таня от Алтимир, 21 години:
Таня учи теология в София. Смята себе си за образована ромка. Иска да бъде актриса, защо не в Боливуд?! "Но първо трябва да се махна от селото."

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !