Съквартирант, роден в затвора, също ще влезе в Big Brother 4

19.09.2008 15:40 | Видян 4824 пъти | Гласували 2

Съквартирант, роден в затвора, също ще влезе в Big Brother 4

Big Brother 4 започва в понеделник, 22 септември, точно в 20 часа. Тогава ще бъде излъчено първото живо предаване на шоуто (т.нар. Kick-off Live) с водещ Милен Цветков. Отново тогава в мистериозната къща на Big Brother 4 ще влязат 10 или 11 съквартиранта. Дали ще бъдат 11, предстои да бъде решено през уикенда. Последната дума ще бъде на продуцента Димитър Митовски, който в момента претегля обстоятелствата „за” и „против” подобен ход.

След серия от спекулации и предположения, повечето от които – прекалено далеч от истината, днес Нова телевизия разкрива с ключови характеристики 10-те съквартиранта:
1/ Съквартирант живее в Ориндж Каунти, но твърди, че няма по-лошо място на света.
2/ Съквартирант разбрал, че е различен, след влюбване в мъж (актьор) от „Туин Пийкс”.
3/ Родителите на съквартирант казват „Нашето дете е истински християнин”. Дали това е така, става ясно още в неговата визитка.
4/ След катастрофа, съквартирант лежи в кома 7 дни, събужда се друг. Какъв е той днес?
5/ Съквартирант успешно излекуван от рак – „Опитвам се да научим хората да бъдат по-добри”.
6/ Съквартирант бил републикански шампион по стрелба 13 пъти. Днес се занимава с радиестезия и вика духове.
7/ Съквартирант от ромски произход учи теология и мечтае да пробие в Боливуд.
8/ Съквартирант лети с делтапланер над Бразилия.
9/ Съквартирант от турски произход признава: „Разликата между християните и мюсюлманите е колкото люспа на лук”. Съквартирантът е ходжа.
10/ Съквартирант на 25 години говори за връзката си със 63-годишен партньор. Партньорът е куц, с патерица.

Съквартирант, роден в затвора, също ще влезе в Big Brother 4. Това няма да се случи в понеделник и той не е съквартирант #11.

Откъде са съквартирантите?
София, Пловдив, Варна, Созопол, Бургас, Русе, Хасково, Чикаго, Париж, Плевен.

Разликата между най-възрастния и най-младия съквартирант е 40 години. Най-възрастният е роден през 1950 г. и е от Варна, зодия Телец. Най-младият е роден през 1990 г. и е зодия Водолей, от Пловдив.

Както бе обявено в началото на седмицата, 10-те съквартиранти вече са затворени в пълна изолация. За тях се грижат двама души от продуцентския екип, които са единствените хора с достъп до самостоятелните стаи на бъдещите „брадъри”. Грижите се състоят в поръчване на храна и аксесоари от първа нужда. Още в неделя от съквартирантите бяха събрани 50 мобилни телефона. До момента, за пет дни престой, те са поръчали общо 10 килограма фъстъци и 200 литра бира. Наблягат предимно на екзотични храни като скариди, миди, гъши дроб, патешко и телешко. Не отсъстват и традиционните кулинарни желания, като пица и сандвичи. Освен бира, под карантина съквартирантите са изпили 14 литра уиски, поръчани само от 4-ма от тях. „С тези темпове не знам как ще се справят със седмичния бюджет!” – коментира човек от екипа, с когото участниците комуникират единствено чрез бележки. Досега освен храна и напитки, съквартирантите са си поръчали пъзел, карта на България, плюшено мече, както и гири и ластик за тренировки. Един от тях си бил забравил чантата с личен багаж и трябвало екип да пътува до родното му място, за да го вземе. Друг още първата вечер издигнал нетрадиционно знаме на балкона си, но след намеса на охраната знамето било свалено. Засега никой не се е опитал да наруши карантината и да излезе или да потърси близък човек.

Водещият на живите предавания в Big Brother 4 България Милен Цветков не знае нищо за концепцията на сезона. В понеделник той също ще бъде сред шокираните зрители. Как това ще му помогне да се превърне в новия водещ на риалити шоуто, зрителите на Нова телевизия ще разберат от 20 часа на 22 септември.

Първият епизод на „Малката сестра” с Венета Райкова също ще бъде излъчен този понеделник, но от 23.45 часа. Освен Милен Цветков и Венета Райкова, Big Brother 4 ще има и трети водещ. Той ще ръководи зрителското гласуване.

Четвъртият сезон на Big Brother България ще бъде интерактивен. Зрителите ще се превърнат в самия Big Brother. Нова система за гласуване ще дава шанс на най-верните фенове да решават какво ще се случва със съквартирантите в къщата. Те ще могат да задават мисии, да номинират, да оценяват и разбира се, да елиминират... Освен всичко, зрителите ще могат да избират и с каква песен съквартирантите да се будят сутрин.  Как ще се случва това и кой ще бъде водещ  на живите връзки от студиото за гласуване, ще стане ясно също със старта на шоуто, 22 септември, 20 часа.
По Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !