Андреа отказа рокля на сирак

23.05.2014 14:45 | Видян 2145 пъти

Андреа отказа рокля на сирак

Фолк певицата Андреа отказа да направи дарение на момиче в нужда. Феновете на лекия жанр са потресени от надменното поведение на цицорестата блондинката, която не пожелала да дари свой тоалет на момиче сирак от Асеновград. Преди месец 18-годишната Мария се свързала с фен клуба на Андреа от София, като направила няколко опита за връзка и със самата звезда. Целия си живот момичето е прекарало по домове за изоставени деца и седмици преди абитуриентския й бал зрелостницата се оказала напълно неподготвена за голямото събитие в живота й.

Без никакви финансови средства в джоба Мария решила да се примоли за помощ на най-големия си идол - Андреа. Фенката на чалга дивата мечтаела да се види в рокля на русото изкушение, заради което започнала да търси изпълнителката, пише "Всеки ден". Пайнерската дива обаче не останала никак очарована от идеята да си дава дрехите на когото и да е.

Освен това пред свои близки тя си позволила да коментира, че момичето по-скоро я преследва и тероризира, отколкото вежливо да я моли за услуга. Именно заради това изпълнителката на „Никой друг" категорично отказала да дава каквато и да е рокля на Мария от Асеновград. Като презастраховка Андреа се изказала още, че не иска да дарява на деца без родители, за да не бъде обвинена, че си прави реклама на гърба на нещастните деца.

„Имала съм периоди, в които не съм имала какво да ям, но съм заделяла пари, за да си купя албум или картичка на Андреа. Очевидно обаче тя не милее за най-обикновените си фенове, а се интересува само от тези, които й пълнят деколтето с бакшиши в нощните заведения", ридае разочарованата Мария.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !