Как Наско Михайлов спипа престъпник чрез Фейсбук

19.05.2014 11:00 | Видян 1611 пъти

Как Наско Михайлов спипа престъпник чрез Фейсбук

Водещият Наско Михайлов тези дни беше обран от непознат младеж. Случката се разиграла на бензиностанция в София и той веднага помолил служителите да му пуснат записа от видеокамерите, съобщава inews.bg. Така успял да извади снимки на извършителя, които споделил в социалната мрежа Facebook с молба за помощ.

"ВАЖНО: Това е момчето, което ми открадна документите, парите, картите и всичко в събота 10.05.2014 от бензиностанция в София. МОЛЯ споделете този пост и да го намерим. Ако някой го разпознае, да пише. МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ", написа той в профила си.

Само за 24 часа успял да разбере как се казва момчето, откъде е и с какво се занимава. Така отишъл в полицията, където още преди да са успели да направят каквото и да е, той им дал събраната информация. "Абе, момче, ти си от Интерпол. Как го намери?", попитали шашнатите пазители на реда. В неделя, 18 май, с Наско се свързал самият крадец. Мъжът бил изключително притеснен и искал да се видят, за да му върне всичко, което е взел. По-рано водещият пък намерил документите си, които били открити от една баба.

"По закон ако откраднатото имущество е по-малко от две минимални заплати, полицаите дори нямат право да задържат крадеца, нищо не могат да направят. Според мен е съвсем нормално момче, което на фона на днешната действителност така се е принудил. Хората са толкова изнервени, просто защото нашата действителност го налага. Имаше много хора, които ми се обаждаха и дори бяха направили снимка с по-добра революция. Много хора споделили снимката, оттам техни приятели също я споделили. Хората за такива неща много помагат", коментира Наско в сутрешния блок на Нова ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Metallica ще обиколи щатите през...

След като им се наложи да преместят датите за турнето си...

Независимото изкуство със 7,5 млн....

Независимият културен сектор ще загуби почти 7,5 милиона...

Няма коментари към тази новина !