„КОМИЦИТЕ” ОТБЕЛЯЗАХА ЮБИЛЕЯ НА СИЛВИЯ КАЦАРОВА СЪС СТРАХОТНО ШОУ

28.04.2014 10:00 | Видян 2020 пъти

„КОМИЦИТЕ” ОТБЕЛЯЗАХА ЮБИЛЕЯ НА СИЛВИЯ КАЦАРОВА СЪС СТРАХОТНО ШОУ

С рядко срещано за нашите ТВ стандарти шоу бе отбелязан юбилеят на любимката на няколко поколения българи – Силвия Кацарова. Певицата бе специален гост в „Комиците”, които бяха посветили цялото си шоу на нея. От комедийното шоу не за пръв път правят реверанс към заслужили личности от българския културен живот – специални предавания в тяхна чест са получавали голямата Стоянка Мутафова, актьорите от предаването Христо Гърбов и Кръстю Лафазанов, певецът Орлин Горанов и други.

На новата сцена на предаването актьорите от „Комиците” изиграха няколко скеча, посветени на певицата. Публиката (в която имаше на хора на възраст от 7 до 87 години) се заливаше от смях почти на всяка реплика, а хуморът от сцената бе поднесен с много финес, уважение и добър вкус. „Това е много трудно – хем да е смешно, хем да няма простотии.” – коментираха помежду си две възрастни дами в паузите между скечовете.

Силвия Кацарова показа, че не само е голяма певица, но може и да държи на майтап. Така например „тъпаците” Сашето и Ванката (в ролите – Любо Нейков и Ненчо Илчев) обявиха Силвия за столетница, а лудият бард Пегъзий Музовски (Христо Гърбов) изпя пародия на нейната песен „Топъл дъжд”, която в неговата луда версия бе озаглавена „Топъл мъж”.

Шоуто завърши по уникален начин, след като за изпълнението на „Обещай ми любов” актьорите спретнаха невероятна изненада на певицата, която направо не вярваше какво се случва пред очите ѝ. Накрая „Комиците” подариха на изпълнителката торта, а специален подарък под формата на грамота ѝ връчи почетният консул на Йордания Хасан Бармауи. На излизане от залата дори скептиците признаваха, че предаването се е получило много добре. „Дойдох да гледам скечове и като чух, че предаването ще е посветено на личност, малко ме удари скептицизма. Накрая обаче направо не ми се тръгваше, беше супер!” – коментира мъж на излизане от залата, докато съпругата му ентусиазирано си припомняше моменти от шоуто и ги коментираше с две други жени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Малкович с кастинг в Народния театър

Приключи кастингът на режисьора Джон Малкович за избор...

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Няма коментари към тази новина !