Силвия Кацарова с "таен" концерт

30.10.2013 17:15 | Видян 1956 пъти

Силвия Кацарова с

Силвия Кацарова ще представи най-новия си албум "Огън от любов/ Златни дуети",  издание на "БГ Мюзик Къмпани", с уникален "Secret concert" на 31 октомври в "Рейнбоу плаза" от 19:30 часа.

В концерта, който ще е само за приятели, колеги и най-верни почитатели, ще вземат участие Васил Найденов, Теди Кацарова, група Турбо, Дариана от "Модел 22", Константин Кацаров от група "Ренегат", вокална група "Бон-Бон" и др., пише signal.bg.

Силвия Кацарова е знаково име в българската култура. Рок легендата изпълнява редица хитове, станали любими на поколенията. "Топъл дъжд", "Големият кораб", "Обещай ми любов", "Обичам те", "Това е моят свят", "Бяла въздишка", "Късно е" и ред други са любими на поколения българи.

Емблематични остават дуетите й "Огън от любов" и "Моля се" с Васил Найденов, "У дома" с Георги Христов , "След лятото" с Милчо Кацаров, "Майки и дъщери" с Теди Кацарова и др.

Албумът "Огън от любов/ Златни дуети" съдържа и две съвсем нови песни  - "Дива жена" и "Помилвай ме", които ще прозвучат за първи път на концерта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !