Гърнето купи джип-извинение на малката Фатик

11.04.2014 13:00 | Видян 4297 пъти

Гърнето купи джип-извинение на малката Фатик

Светло-пурпурно БМВ Х-5 е купил босът на боклука и бивш собственик на ЦСКА Димитър Борисов на щерката на Фатик Адриана Тюркмен като компенсация за разцепената й устна, научи „Всеки ден". Пернишкият бизнесмен, който наскоро пак се замеси в шумен скандал, като в пияно състояние потроши шест коли пред столичното заведение „Марая", влиза в съда на 14 май, за да отговаря за инцидента с мафиотската наследничка.

Прокуратурата внесе предложение Митьо Гърнето да бъде освободен от наказателна отговорност за побоя и по съвет на адвокатите си ще накара юристите на Тюркменката да съдействат със скъпия подарък. „Краля на боклука" обаче се страхувал не толкова от съдебно преследване, колкото от лична вендета.

„Ако бащата на момичето - Фатик, бе жив, тогава може би щеше да има за какво да се притеснява. Сега няма никаква опасност за него", заяви адвокатът на Адриана Константин Симеонов. Само че Гърнето неколкократно получавал заплахи от приятели на сирийския гангстер, които особено зачестили в навечерието на делото, от което е на път да се измъкне сух. Това е и причината бизнесменът да се изръси с над 140 бона за бижуто на четири колела.

продължи >>

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !