Обявяват Гърнето за издирване

01.04.2014 13:15 | Видян 1978 пъти

Обявяват Гърнето за издирване

Бившият собственик на ЦСКА и съдружник в "Титан" Димитър Борисов може да бъде обявен за издирване, пише "България Днес".Известният с прякор Гърнето трябваше да се яви вчера в Софийската градска прокуратура, за да бъде разпитан за помлените 7 коли пред столичното заведение "Марая" в нощта срещу четвъртък.

Разследващите са издирвали Борисов на два адреса, където бил регистриран. Опитите на служителите да го открият и да му връчат призовка обаче останали беуспешни. В седващите дни обвинителите щели да си го търсят на две други места, където имало данни, че може да се подвизава, научи "България Днес". Ако се окаже, че бизнесменът се е покрил вдън земя, ексшефът на ЦСКА може да бъде обявен за издирване.

За разследващите било важно да чуят версията на Гърнето, за да сглобят пъзела около странната сучка. Според свидетели именно той карал мощния джип "Ауди", който помете няколко автомобила пред тузарското заведение.

След инцидента Борисов обясни пред медиите, че се намира в Италия. Ченгетата работели по версията, че джипът бил на любовницата на Гърнето. След като я видял с друг мъж, той изревнувал и бясно се натресъл в паркираните в близост коли. Очевидци пък разказали, че една от лъскавите лимузини, паркирани на фаталното място, била на авер на сочения за наркобос Таки. Мъжът от Разлог с прякор Гаргата дори бил излязъл да се разправя с джигита и му отмъстил с два шамара.

Неясно защо, полицаите пратили образуваното дело в Софийската градска прокуратура. Макар и маловажен случай, градските обвинители трябвало да се занимават с казуса. Засега има оценителна експертиза, която преценила щетите на 10 100 лв. Ако се окаже, че катастрофата е по непредпазливост, делото ще бъде поето от районните магистрати.

Преди месеци Гърнето се замеси в друг скандал, след като удари щерката на Филип Найденов - Фатик Адриана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !