Емил Каменов потънал в борчове

04.04.2014 16:45 | Видян 2200 пъти

Емил Каменов потънал в борчове

Колкото внушителни са мускулите на охранителя Емил Каменов, толкова големи са и неговите дългове. Именно огромните борчове на бодигарда го вкарали в шоуто "Къртицата". научи "Всеки ден". Той се надявал, че може да спечели шоуто и така да си върне задълженията. Каменов не смао висял на всичките си приятели с пари, ами и бил абсолютен лъжец и измамник. Веднага след като разказа недоказаната история, че Бориса Тютюнджиева се е наместила в леглото на Сивестър Сталоун, от "Ню Бояна Филмс" категорично отрекоха всияки думи, които излзиат от устата на Емил, като заявиха, че той никога не се е доближавал до холивудските величия, които идват у нас.

"Всеки ден" научи също така, че Каменов от 2012 година насам вече не работи акто охранител. ОТтогава до ден днешен той няма постоянни ангажименти, тъй акто всички работодатели са вдигнали ръце от него. "Страшно е несериозен, не може да се разчита на него, защото редовно закъснява за работа, или пък идва в неадекватно състояние", разказаха бивши колеги на мускулягата.

След като останал без работа, Каменов започнал да взима заеми откъдето му падне, като обещавал, че скоро ще ги върне. От време на време се намирало някой, който да го наеме за шофьор, но това били инцидентни ангажименти, които не можели да помогнат на Емил да си върне борчовете. Така постепенно дълговете му станали в размер на няколко хиляди лева, а хората, на които ги дължал, ставали все по-нетърпеливи и дори заплашвали, че ще го пребият.

 

Снимка:  struma.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хитовият корейски сериал Тайният...

Един от най-интригуващите и успешни корейски сериали за...

Израел крои планове за нападение над...

В резултат от нарастващото напрежение с радикалните...

Няма коментари към тази новина !