Емил помоли Бориса за прошка

27.03.2014 12:30 | Видян 3110 пъти

Емил помоли Бориса за прошка

Грубият охранител Емил Каменов се обърна на 180 градуса и осъзна огромния гаф, който сътвори, като разкри, че Бориса е спала със Силвестър Сталоун, пише "Всеки ден". Манекенката, разбира се, моментално отрече и го заплаши със съд за уронване на престижа ѝ.

След няколко скандала Емил реши да се извини на Бориса, но упорито твърди, че думите му са истина. Напрежението в Базата на "Къртицата" стана непоносимо за всички участници в риалитито, тъй като покрай любовните драми на семейство Русеви и похожденията на Борислав караниците са ежедневие. Затова по-умерените Александър Сано и Ивайла Бакалова натиснаха Каменов да оправи нещата с Бориса.

С огромно нежелание охранителят помолил Тютюнджиева да му прости, че е извадил тайните ѝ наяве и я е злепоставил пред цяла България. Гордата Бориса обаче отказала да се занимава повече с агресивния Каменов и не отстъпила от намерението си да го съди, след като излязат от "Къртицата". Дори и увещанията на останалите участници не помогнали манекенката да преклони глава.

Напрежението в Базата вече дошло и в повече на Евгени Иванов - Пушката. Препирните и скандалите толкова му омръзнали, че той вече сериозно обмислял да напусне предаването преждевременно. Спирала го единствено клаузата в договора, според която, ако си тръгне по-рано ще трябва да плаща неустойка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !