Емил помоли Бориса за прошка

27.03.2014 12:30 | Видян 3103 пъти

Емил помоли Бориса за прошка

Грубият охранител Емил Каменов се обърна на 180 градуса и осъзна огромния гаф, който сътвори, като разкри, че Бориса е спала със Силвестър Сталоун, пише "Всеки ден". Манекенката, разбира се, моментално отрече и го заплаши със съд за уронване на престижа ѝ.

След няколко скандала Емил реши да се извини на Бориса, но упорито твърди, че думите му са истина. Напрежението в Базата на "Къртицата" стана непоносимо за всички участници в риалитито, тъй като покрай любовните драми на семейство Русеви и похожденията на Борислав караниците са ежедневие. Затова по-умерените Александър Сано и Ивайла Бакалова натиснаха Каменов да оправи нещата с Бориса.

С огромно нежелание охранителят помолил Тютюнджиева да му прости, че е извадил тайните ѝ наяве и я е злепоставил пред цяла България. Гордата Бориса обаче отказала да се занимава повече с агресивния Каменов и не отстъпила от намерението си да го съди, след като излязат от "Къртицата". Дори и увещанията на останалите участници не помогнали манекенката да преклони глава.

Напрежението в Базата вече дошло и в повече на Евгени Иванов - Пушката. Препирните и скандалите толкова му омръзнали, че той вече сериозно обмислял да напусне предаването преждевременно. Спирала го единствено клаузата в договора, според която, ако си тръгне по-рано ще трябва да плаща неустойка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !