Емил Каменов - пълен измамник

22.03.2014 09:00 | Видян 5012 пъти | Гласували 2

Емил Каменов - пълен измамник

Охранителят Емил Каменов, който в момента се подвизава в риалити шоуто „Къртицата" 2, се оказа измамник, научи "Всеки ден". ВИП охраната излъгал продуцентите на шоуто Иван и Андрей, че се е грижел за сигурността на холивудски звезди, които идваха да снимат в България, като Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун.

Той дори разказа потресаваща история как моделката Бориса Тютюнджиева се намърдала неканена в леглото на Слай. Всичко това обаче се оказало измишльотини, взети като от американски сценарий на комедиен филм.

Единственият начин, по който Каменов е гледал звездите, е по телевизора. „Той редовно си измисля някакви неща, страшен идиот, вечно играе сценки и разправя врели-некипели на жените, само и само да им се хареса", споделиха пред „Всеки ден негови познати.

От „Ню Бояна филмс" обясниха пред „Всеки ден", че Каменов не е бил ангажиран по никакъв начин в третата част на екшън поредицата „Непобедимите" 2, а е работил като нощна охрана по време на снимките на втората част през 2011 г. „Никога не се е доближавал до звездите по какъвто и да е начин, няма нищо общо с тях, всичко е пълно негово въображение, това, че през нощта е охранявал, не означава нищо", коментираха от пресцентъра на киноцентъра.

 

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !