Славка Калчева взе 5 млн. от "Бяла роза"

03.04.2014 16:30 | Видян 3021 пъти | Гласували 2

Славка Калчева взе 5 млн. от

Славка Калчева не зане що е криза и в банковата си сметка къта шестцифрени суми, пресмятат завистливо служители на "Пайнер", научи "Всеки ден". През изминалите 10 години през ръцете на анродната певица са минали над 5 милиона лева, които тя изкара благодарение на единствения си хит в кариерата "Бяла роза".

"Славка е абсолютен феномен. Мнозина са ставали известни с едно парче, но близо десетилетие тя е един от най-търсените изпълнители в жанра", трие доволно ръце импресариото на звездата - Жени Димова.

Макар името на Славка за масата да остава в сянка, подминато от клюки и сплетни, народната изпълнителка си живее като Лили Иванова, тънейки в охолство и презадоволеност. Напук на кризата в бранша, която засегна дори най-големите имена в музиката, Калчева е буквално рекордьор по месечни ангажименти, показва издадена справка от продуцентите ѝ. Брюнетката реализара средно между 15 и 25 участия месечно, като хонорарът ѝ е 2500 лева, а вие ли глас на частно парти, сумата ѝ се вдига с 5 стотака.

"Всяка седмица женя или кръщавам някого. След Ванга в България сигурно аз съм жената, кръстила най-много деца", разказва с усмивка Славка, която всеки уикенд радва гостите на сватби, кръщенета или селски сборове.

Ангажираността на Калчева обаче поражда завист и омраза сред колежките ѝ в "Пайнер". Според мнозина тя е една от най-мързеливите и пестеливи певици, именно заради което не записвала нови песни от години, а лежала на славата, която ѝ донесе "Бяла роза". Калчева не искала да инвестира в нова продукция, тъй като смятала, че си губи времето и парите с текстописци и музиканти, които пишат песни еднодневки. По тази причина тя залага на вечните народни песни, които са обичани от всички българи.

В крайна сметка Славка добре си е преценила, че няма нужда от други хитове. Няма традиционна сватба в България, която да минава без "Бяла роза". Макар и на 60, Калчева не спира да танцува по събитията, а през свободното си време се радва на цели 4 внучета.  

 

Снимка: фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !