Акага и LEXUS вдигнаха летвата със “100% FUNK”

28.03.2014 17:15 | Видян 1764 пъти

Акага и LEXUS вдигнаха летвата със “100% FUNK”

Акага и Майкъл Флеминг – Lexus безапелационно доказаха класата си като музиканти и таланта да заладяват публиката на съвместното им шоу в столичния Sofia Live Club (27 март). Поводът за концерта беше представянето на съвместния им проект „100% FUNK”. Тракът, продуциран от Монте Мюзик, съчетава последните тенденции в съвременната музика с уникалното фънк звучене на бандата и кадифения глас на Lexus.

“100% FUNK” е композиран от Графа, Акага и Lexus, текстът е на Краси Куртев и Lexus, а зад камерата на видеото е Васил Стефанов. След хитовете на групата с изпълнители като Дичо, Спенс и Графа, музикантите се колаборират с нашумелия Майкъл Флеминг за новото им свежо купонджийско парче.

Lexus е известен с изключителния си музикален проект Tri-O-Five, където се подвизава като фронтмен, но още по-популярен го прави Монте Мюзик с ултимативния хит “Башмайсторска”, където той е съавтор и вокалист, заедно с Били Хлапето и Dim4ou.

На официалната премиера на „100% FUNK” присъстваха много колеги и приятели на музикантите, журналисти и фенове. На сцената се качи и Графа, за да изпълнят общата си песен с Акага – „Disco Party“. Събитието се превърна в двучасово парти за всички гости, които оцениха съвършенството на комбинацията между Акага и Lexus.


Снимка: Нели Куртева

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !