Азис с гост торта-депутат

18.09.2008 11:22 | Видян 4891 пъти | Гласували 1

Азис с гост торта-депутат

Гост на „Вечерното шоу на Азис”  в четвъртък ще бъде най-сладкият събеседник, който някога е сядал на дивана в студито – торта с име и статут на депутат.

След като председателят на Комисията по младежта и спорта Васил Иванов-Лучано не дойде в предаването при условие, че предварително потвърди участието си, от Парламента светкавично изпратиха негов представител - торта. Перфектно глазираната бяла принцеса ще отговори послушно на всички въпроси на водещия. Именно от сметановото изкушение зрителите ще научат тайната как се става от бюфетчия министър и кой бизнес е по-сладък – сладкарският или политиката. Освен това тортата „Лучано” ще си тръгне от шоуто с 20 лева, спечелени заслужено в играта „20 лева за 20 секунди”.

В предстоящото издание на „Вечерното шоу на Азис” ще гостува и майсторът на грима – Кирил Чалъков, който освен че рисува върху лица, свири виртуозно и на пиано. Личният гримьор на Азис ще разкрие някои от техниките на гримиране, както и пикантни подробности около работата с легендата на българската музика - Лили Иванова.

Оказва се, че голямата българска изпълнителка не е претенциозна, а по-скоро има високи изисквания, тъй като е изключителен професионалист. Чалъков ще коментира основните тенденции в грима тази есен.

„Гримът преди всичко е психология” – категоричен е той. Магьосникът гримьор ще сподели, че за успешното преобразяване и на най-красивото лице от изключителна важност е да се познава човека по-отблизо – като душевност и очаквания.

Гост в шоуто на Васко в четвъртък ще бъде и новата поп-фолк звезда Албена, според която у нас за съжаление не се цени таланта и само с глас известен не се става.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !