Азис си показва достойнството

07.09.2008 09:00 | Видян 19054 пъти | Гласували 5

Азис си показва достойнството

Тази седмица в светското шоу на ТВ 2 „Градски легенди” на гости ще дойде най-голямата звезда в родния шоубизнес – Азис.
В разговор с Вили Сечкова Васил Троянов Боянов разказва защо реши да смени участията по кръчми с лъскавото студио на собственото си шоу.

Вили не пропусна да разпита Азис и за някои слухове, които се предават от ухо на ухо в столицата. Зрителите на „Градски легенди” ще виядт как с половин уста певецът отрече да е имал интимни връзки с Митьо Крика и сервитьор от столично заведение. Освен това ще стане ясно и дали костинбродския славей е разменял SMS-и с Благой Георгиев и купувал ли е наистина „Майбах”.

В ефира на „Градски легенди” Азис прави скандалното признание, че от време на време яде бой от Китаеца. Въпреки това водещият на Вечерното шоу на ТВ 2 разказва, че не спира да го обича и не би се разделил с него за нищо на света.

По време на снимките водещата бе твърдо решена да подложи на проверка всички митове за Азис, затова той реши да й покаже точно колко голямо е мъжкото му достойнство. Как го направи и каква беше реакцията на Вили – ще видите тази неделя от 21 часа.

Въпросите на Сечкова изпотиха сериозно звездата. Въпреки притеснението си от Вили и антуража, с който пристигна на снимки, Азис отговори дори и на най-неудобните въпроси. Традиционните коментатори на светското шоу – Денди и Лиляна, пък не спестиха пиперливите си коментари за Василка.
Разбира се, този брой на „Градски легенди” няма да мине без традиционния обзор на Станислав Дочев и рубриката „Звездна карта”. В последната тази седмица ще бъдат представени някои известни личности, подходящи за съзвездието „Бик”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !