Горещи сълзи и сексапил при Азис

15.09.2008 17:00 | Видян 6482 пъти | Гласували 3

Горещи сълзи и сексапил при Азис

Гости на 15 септември във „Вечерното шоу на Азис”  ще бъдат сръбският изпълнител Драган Коич-Кеба и телевизонната водеща Нели Атанасова.

С  хубава българска ракия и топли приятелски чувства Васко ще посрещне своя сръбски колега Кеба тази вечер в шоуто си.
В отговор на въпроса дали е циганин, Драган Коич ще изпее един от най-големите си хитове сред циганските песнии в репертоара си. „Аз съм един от тях и ако още веднъж се родя, искам отново да бъда циганин” – ще сподели той . Според него е глупаво човек да крие произхода си и да бъде това, което не е.
Най-обичаният на Блаканите сръбски изпълнител ще признае, че може да предсказва бъдещето, но не харесва да говори за това. Той ще погледне в миналото на своя домакин и ще види недоизплакани сълзи. Кеба ще разкрие пред зрителите, че Азис е плакал преди няколко дни, защото някой е ранил сърцето му. Екстравагантния водещ няма да отрече и сам ще разкаже как преди броени дни наистина искрено се е разплакал пред майка си, но баща му влязъл в същия момент в стаята и го е прекъснал.
Васко и Драган ще обещаят на своите почитатели от студиото на вечерното шоу, че съвсем скоро да направят съвместно парче на цигански език.

Втората гостенка в предаването на Азис ще бъде Нели Атанасована, позната като водеща на „Огледала” и „Туистър”. Най-сексапилното лице на българския ефир ще потвърди раздялата с дългогодишния си приятел Айвън. Нели ще сподели, че не съществува шанс да се съберат отново, тъй като връзката им е изчерпана, но ще запазят приятелството си. А на въпроса дали все пак краят в отношенията им не е резултат на изневяра от страна на Иван, Нели ще се усмихне многозначително. „Въпреки всичко той ме караше да се чувствам истинска жена”  - ще довери тя пред Васко. Тя ще признае, че в момента е сама, защото има нужда от време да преосмисли случващото в живота й.
Водещият няма да подмине темата за Иво Карамански, от когото красивата екс гимнастичка има син. Нели ще сподели, че синът й знае кой е баща му и че носи неговото име. Според нея числото 6 е критично в живота й, тъй като до сега и двете й големи връзки са били с продължителност от 6 години. Но най-голямата й любов ще остане Карамански.
Нели ще отрече някога да е излизала с известния футболист Димитър Бербатов. Ще се  окаже обаче, че преди време е получила смс от него по повод осми март. „Беше много мил жест, но в същото време лекичко ме доядя, поради факта, че той изобщо не ме познаваше” – ще разкаже тя. Според нея е привлякла вниманието му с атрактивната си визия в „Туистър” и с предизвикателните голи снимки в пресата.
Чаровната дама ще сподели, че й предстоят нови професионални изяви през октомври, когато точно на рождения си ден заедно с Драгомир Драганов - Чая започва да води новия сезон на Евровизия.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Power Players с нов сезон по Boomerang

Когато 9-годишният Аксел заживява в къщата на чичо си...

Разкриват тайните на най-безпощадната...

Невидима, прикрита, страшна и безпощадна, богата и могъща...

Няма коментари към тази новина !

*}