Джей Зи отказа да е кум на Кание и Ким

11.03.2014 18:00 | Видян 2147 пъти

Джей Зи отказа да е кум на Кание и Ким

Наскоро стана ясно, че сватбата на Ким Кардашян и Кание Уест ще се състои в края на май в Париж. Рапарът бил помолил своя колега и приятел Джей Зи да бъде негов кум, но изглежда това няма да се случи, научи blife.bg. Съпругът на Бионсе отхвърля възможността да заеме тази важна роля по време на сватбата, тъй като е абсолютно против да бъде част от риалити шоуто на семейство Кардашян. Първоначално 44-годишният Джей Зи се съгласил само и единствено с условието, че той и неговото семейство (Бионсе и дъщеря им Блу Айви) няма да бъдат заснети от шоуто на булката.

В интервю за вестник Daily Star източник разкри: „Джей е много близък приятел на Кание, така че той го искаше за кум“. Шефовете на „Keeping Up With The Kardashians“ обаче са „отчаяни“ в желанието си да излъчат церемонията, така че най-вероятно Джей Зи няма да бъде кум на сватбата на Ким и Кание.

Бионсе също е абсолютно против да се снима в шоуто на Кардашян. „С цел тя стои на разстояние от долнопробната телевизия и не е готова да понижи стандартите си за никого или за какъвто и да е повод“, издава още източникът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !