Ким и Кание подписаха предбрачен договор

10.03.2014 14:30 | Видян 1837 пъти

Ким и Кание подписаха предбрачен договор

Ким Кардашян и Кание Уест подписаха предбрачен договор, съобщава blife.bg. Двойката ще се венчае на 24 май в Париж, ала преди това звездите искаха да подсигурят финансите си. Според документа певецът е доста щедър към бъдещата си съпруга, като в случай на развод, майката на дъщеря му Норт Уест ще получи по 1 млн. долара за всяка година семеен живот с него.

„Подписването на предбрачния договор стана лесно и без излишна драма. Кание дори не искаше да се занимава с подобни уговорки и да даде на Ким неограничен достъп до всичките си финанси. Да, той я обича толкова много!“, сподели източник пред RadarOnline.com.

В клаузите на предбрачния договор се казва, че ако риалити звездата се разведе с Уест, може да задържи всички подаръци, които ѝ е направил. Освен това имението им в Бел Еир, където двойката живее, е на името на Ким. Дамата ще се облагодетелства и от застраховката живот на Кание, която е на стойност 20 млн. долара, дори ако бракът им се разтрогне. Състоянието на Кание е оценено на 100 млн. долара, а това на Кардашян на 40 млн. долара. За попечителството на 8-месечната Норт Уест не става и дума в предбрачния договор.


Източник: RadarOnline.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Новият джеймсбондски Ролс Спектър

С дръзко отклонение от обичайната елегантност на...

Няма коментари към тази новина !