Бионсе за скандала с Обама: Пф, абсурд!

11.02.2014 18:00 | Видян 2638 пъти

Бионсе за скандала с Обама: Пф, абсурд!

Скандалът за предполагаема любовна афера между Бионсе и президента Барак Обама, гръмна следобед в понеделник, когато култовият папарак Паскал Ростен заяви пред радио Юръп 1, че дори предстои тя да бъде разкрита от в. "Вашингтон поуст", съобщи БЛИЦ.

"Пф, абсурд!", е коментирал по този повод говорителят на Бионсе, пише Blife.bg. „Мога да ви уверя, че целият свят ще говори за това“, каза Ростен пред радиото. От американския вестник пък незабавно отрекоха да готвят подобен репортаж.

След като бе попитан за историята след опровержението на „Уошингтън Поуст“ пък, Ростен определи изказването си като „шега“ и казал името на изданието и за предстоящия материал по-скоро саркастично. Той се оплака, че е бил недоразбран, въпреки че действително „американски журналисти разследвали хипотезата“.

Папарак №1 на Франция не пропусна да напомни и че в последните седмици изглежда, че връзката на Барак и Мишел Обама съвсем не е в релси. „Това, което знам, е, че атмосферата между тях е напрегната. Но дотам“, отсече той. От няколко години семействата на Обама и Бионсе са приятелски – певицата и съпругът ѝ рапърът Джей Зи дори пяха наскоро на 50-ия рожден ден на Мишел Обама.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !