Барак Обама ще излезе със становище за Бийбър!

06.02.2014 11:00 | Видян 2293 пъти

Барак Обама ще излезе със становище за Бийбър!

Общо 236 000 души са се обявили срещу това Джъстин Бийбър да живее в САЩ, а държавният глава е длъжен да вземе становище по петиция, подписана от повече от 100 000 души, научи blife.bg.

Първо полицията намери в дома на певеца наркотици, след това го задържа Бийбър за шофиране в нетрезво състояние с изтекла шофьорска книжка. Впоследствие  той избяга в Панама, но по-късно се предаде. Последната скандална изцепка на тийнейджъра пък включваше пищната гръд на стриптийзьорка, която беше захапал заедно със свое приятелче.

След поредицата от скандали, в които той се замеси напоследък, американци направиха петиция срещу канадеца. Общо 236 000 души са се обявили срещу това Джъстин Бийбър да живее в САЩ, а говорителят на Белия дом Джей Карни призна, че президентът Барак Обама ще разгледа случая. Според законодателната уредба в САЩ, държавният глава е длъжен да вземе становище по петиция, подписана от повече от 100 000 души.

В същото време стана ясно, че частният самолет на Джъстин Бийбър е бил претърсван за наркотици два дни преди грандиозния ежегоден турнир Супербоул. Случката е станала на летище в Ню Джърси, но полицейските кучета не са открили нищо и певецът и неговата компания са били освободени. Все пак според стюардесата и пилотa на самолета, Бийбър и компания са пушили трева вътре и при това толкова много, че пилотите трябвало да си сложат противогази, съобщава NBC news.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !