Арестуваха Джъстин Бийбър

23.01.2014 17:00 | Видян 1860 пъти

Арестуваха Джъстин Бийбър

Певецът Джъстин Бийбър е бил арестуван в Маями бийч (щата Флорида, САЩ), съобщиха Ен Би Си и Асошиейтед прес. Той е бил задържан за това, че в състояние на алкохолно опиянение е участвал в автомобилна гонка. Кой още се е намирал в автомобила на Бийбър по време на ареста, не се уточнява, пише vesti.bg.

Засега други подробности по случая не се съобщават. От полицията обаче са потвърдили ареста на Бийбър. Официални представители на 19-годишния музикант не са коментирали ситуацията. Напоследък Бийбър доста често общува с полицията.

По-рано този месец при полицейска проверка, извършена в дома на тийн идола в Калабасас, Лос Анджелис, приятел на певеца беше арестуван за притежание на наркотици. Задържаният е 20-годишният рапър Лил За. Белият прах, намерен в дома на Бийбър, първоначално е описан като кокаин. Впоследствие властите са съобщили, че съдържанието му се проверява.

Според в. "Лос Анджелис таймс" всъщност става въпрос за форма на екстази. Претърсването е извършено със съдебна заповед от около дузина полицаи. Те са търсили доказателства във връзка с друг инцидент от 9 януари. Тогава Джъстин Бийбър беше разследван за вандализъм, след като бе обвинен от свой съсед, че е замервал къщата му с яйца. Лейтенант Дейвид Томпсън казва, че 19-годишният Бийбър не е свързан с откритите в дома му наркотици и не е задържан, но остава заподозрян в случая с вандализъм. Тийн идолът е бил в дома си по време на проверката, но не е бил разпитван от служителите на реда.

Инцидентът от 9 януари бе заснет от съседа, обвинил Джъстин Бийбър, че е замервал къщата му с яйца. При проверката полицаите са търсили доказателства, уличаващи певеца във вандализъм, като например запис от охранителните камери в дома му и други потенциални насоки. Първоначално бе съобщено, че с поведението си Джъстин Бийбър е причинил щети за 400 долара. Впоследствие се заговори за причинени щети на стойност между няколко хиляди и 20 000 долара.

 Това не е първото пререкание между Джъстин Бийбър и съседите му в Калабасас. През октомври миналата година певецът се размина с обвинение за безразсъдно шофиране в района. През ноември и декември тийн идолът отново разгневи съседите си, организирайки шумни партита в къщата си, припомнят агенциите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !