С противогази против трева са пилотите на Бийбър

05.02.2014 17:40 | Видян 1634 пъти

С противогази против трева са пилотите на Бийбър

Наетият самолет от Джъстин Бийбър и неговия антураж, с който те летяха за Супер Боул бил толкова задимен от изпушената вътре марихуана, че пилотите трябвало да носят кислородни маски, съобщават американски медии. Освен това, певецът и баща му, който също пътувал с него, се държали толкова оскърбително със стюардесата, че тя трябвало да се скрие в пилотската кабина.

NBC нюз , позовавайки се на официален доклад за инцидента , съобщава, че капитанът трябвало да предупреди пътниците няколко пъти да спрат пушенето на трева вътре. Капитанът също така е трябвало да поиска от пътниците да спрат с тормоза към стюардесата. След няколко отправени предупреждения и техният неуспех той ѝ наредил да остана в близост до него в пилотската кабина, казва официалният доклад.

Наплашената стюардеса заявила, че Бийбър и баща му - Джереми и отправили изключително оскърбителни думи и тя никога повече нямало да работи на друг техен полет.

"Пилотите трябваше да носят кислородни маски, защото иначе рискуваха да вдишват пушъка от марихуаната и да се провалят на задължителните тестове за наркотици", разказват източници пред телевизията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шарън Стоун на 62 и по бельо

Холивудската актриса Шарън Стоун развълнува феновете с...

Лили Колинс VS Сара Джесика Паркър

Сексът смени града и от Ню Йорк се премести в Париж...

Няма коментари към тази новина !

*}