Кидман открива Кан с Грейс от Монако

07.03.2014 17:45 | Видян 2467 пъти

Кидман открива Кан с Грейс от Монако

Станалият скандален заради опита да го спрат филм Грейс от Монако  с Никол Кидман в главната роля ще открие фестивала в Кан на 14 май.

Кралското семейство на държавицата, която в момента приютява Димитър Бербатов, решително възрази срещу ваденето на мръсното бельо на фамилията на екрана. Историята на Грейс Кели - холивудската звезда от Филаделфия, която като в приказка става принцеса и живее в средновековен замък с кули над едно от най-живописните яхтени пристанище на Средиземноморието, е със страшен и неизяснен до днес край - фатална катастрофа.

Режисьор на филма е Оливие Даан, който блесна с екранизацията на живота на Едит Пиф, заслужил Оскар за Марион Котияр през 2008 г. Филмът поставя въпроса: била ли е наистина Грейс принцеса на Монако? Това е още една тайна, която вади наяве! На екрана ще попитат още: кое кара Грейс да се върне в Холивуд 6 години след сватбата и дали не е била булка - беглец? Вади се и скандалната  история, която звучи доста актуално в наши дни покрай Кримската пролет на 2014 г. - на екрана ще видим как Франция се опитва да анексира княжество Монако.

Всичките тези скандални въпроси са на сценариста Араш Амел, който е и съпродуцент на филма. Освен Никол, във филма участва и друг любимец на публиката - Тим Рот. Продукцията е заснета за рекордно кратко време - 16 седмици или по-малко от 4 месеца в Монте Карло, Париж, Вентимиля в Италия на границата с Франция, Ганд и Брюксел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !